joi, 28 octombrie 2010

Masina timpului - un adevar .. dovezi clare azi

Potrivit paginii http://vedete-vip.blogspot.com o femeie calator in timp a fost prinsa. Prima dovada ca oamenii pot calatorii in trecut a fost se pare dezvaluita.
Probabil ca exista mii si mii de astfel de dovezi insa pana acum nu au fost descoperite.
Exista si un video care dovedeste adevarul. Apasati aici pt a accesa pagina

marți, 19 octombrie 2010

Paycheck filmul intreg

Server 1




miercuri, 13 octombrie 2010

Un reporter atacat de copii cu zapada

Copii pot devenii cu adevarat violenti in anumite situatii.

Imagini şocante! Un tânăr s-a sinucis, în direct, pe internet!

Un tânăr din Suedia a transmis sinuciderea sa, luni, in direct, pe o pagină de Internet. Toţi cei care urmăreau imaginile au alertat poliţia, insă victima nu a mai putut fi salvată.

Băiatul şi-a anunţat intenţia de a-şi pune capăt zilelor înainte de a recurge la acest gest, însă cei care îl urmăreau pe internet nu au crezut că va merge până la capăt cu acest lucru. Când au văzut însă că îşi atârnă un ştreang de gât au realizat că tânărul nu glumeşte.

Poliţiştii au fost alertaţi în jurul orei locale 13.44 (n.r. - 14.44 ora României) şi au ajuns în apartamentul tânărului după 26 de minute. Deşi medicii de pe ambulanţă au făcut mai multe manevre de resuscitare, victima nu a mai putut fi salvată.
Atentie imaginile din videoclip sunt date cu repezitorul. Cei care au probleme cu inima sunt rugati sa inchida pagina.

O agenţie de turism din România vine cu o ofertă inedită: Vacanţe de 700 € cu sex în grup inclus

Veste bună pentru romanii lipsiţi de inhibiţii! O agenţie de turism din Romania a lansat ieri pachete speciale cu vacanţe pentru amatorii de... sex in grup.

Ofertele sunt valabile pentru destinaţii precum Franţa sau Jamaica şi sunt adresate persoanelor total lipsite de inhibiţii, cu vârsta de peste 18 ani. Pe lângă serviciile resorturilor de patru şi cinci stele, turiştii participă la evenimente “fierbinţi”, precum “Petrecerea şcolăriţelor obraznice” sau “Noaptea asistentelor”. Nu există ţinută obligatorie. De fapt, odată ajunşi la destinaţie, cei mai mulţi renunţă total la haine, singurul accesoriu fiind... brăţara primită de la hotel pentru a avea gratuitate în toate restaurantele şi intrarea liberă la saună, jacuzzi, piscină şi sala de gimnastică.

“După ce am constatat că românii au prins gustul acestui gen de distracţii, am pus la dispoziţia turiştilor pachete speciale pentru swingeri”, ne-au declarat reprezentanţii firmei Premier Tour, cea care propune ineditele oferte.

Un cuplu s-a întors recent din Jamaica

Recent, un cuplu s-a întors dintr-o vacanţă petrecută în Jamaica, sejur ce a costat 3.700 de euro, cu şapte nopţi la hotel de cinci stele în sistem all inclusive şi bilete de avion. Există şi pachete mai ieftine. De exemplu, puteţi merge în Franţa, la Cap D’Agde, pe Coasta de Azur, unde, pentru şapte nopţi de cazare all inclusive şi bilete de avion, veţi plăti 700 de euro/persoană. Pentru mai multe detalii, puteţi accesa pagina târgului virtual, www.travelex po.ro, deschis ieri şi care se desfăşoară până sâmbătă.

Sejur pentru gay, 1.700 €

Un sejur cu şapte nopţi de cazare all inclusive şi transport cu avionul costă 1.700 €/persoană la Hotelul Island House din Florida. E unul din cele mai renumite stabilimente de gay din lume.

13 Oct - o zi neagra pentru Guvernul Boc

O fi astazi 13 oct o zi neagra pentru guvernul Boc? Se pare ca greva spontana a celor de la Finante incepe sa se intinda. Ca o caracatita o miscare spontana se intinde catere toate persoanele din Romania. O noua revoutie sau doar o greva care se va stinge in 24 de ore?
Vom vedea deznodamantul in cateva ore , zile