luni, 22 decembrie 2008

Noua Biologie - Unde Mintea si Materiea se Intalnesc

Credeai ca totul e simplu? Ca visele nu devin realitate?

Superb filmul , merita vazut.

joi, 18 decembrie 2008

Americanii au ajuns pe luna?

Documentarul care ma face sa nu mai cred ca Americanii au ajuns pe luna. Ma uit la imagini si nu imi vine sa cred. Oare suntem noi prea creduli sau sunt ei prea destepti. :) Daca tot ce e aici in documentar e adevarat atunci pot sa spun ca Romanii au ajus pe Marte.



WDB - documentar in romana

Cine nu a vazut prima parte de la WDB - what the bleep - acum avem sansa sa vedem varianta lunga a filmului in 2 parti. Daca nu vezi traducerea apasa pe "cc".
3 ore de vizionare... interesant
Partea 1:



Partea a 2-a:

Iluzie si Relaitate

In fiecare zi descopar noi filme pe care eu cred ca sunt destul de interesante si pe care cred ca oricine merita sa le vada.

Astazi o sa adaug un nou film : Iluzie si Realitate.



Probabil o sa va intrebati de ce am pus aceste filme aici? Nu stiu de ce.. nu cred ca merit sa va invat eu pe voi ce sa vedeti insa daca ai ajuns aici in pagina asta si vizionezi aceste filme atunci vei intelege de ce vreau sa le arat si altor persoane. Meritam mai mult decat atat.

marți, 16 decembrie 2008

Inteligent Design - versiune in limba romana

Azi am hotarat sa adaug aceste doua filme: Inteligent Design si Zeitgeist. Nu stiu care din ele sa spun ca este mai interesant asa ca o sa va las pe voi sa decideti.



Fara comentarii ........

Filmul Zeitgeist - tradus in Romana , editie completa

Documentarul Zeitgeist 1:58:00 min

Vrei sa vezi filmul si nu stii unde il gasesti? Acum ai ocazia sa il vezi direct de aici. Apasa pe butonul "CC" ca sa poti sa ai subtritrarea in limba romana.

Fascinant si in acelasi timp destul de dur. Filmul documentar Zeitgeist nu te va face mai destept insa poate te va misca un pic din scanul comod pe care stai acum. Cheama toata famila si prietenii si vizionati acum filmul. Astept comentarii daca poti sa mai spui ceva dupa vizionare.

Vizionare placuta.


luni, 1 decembrie 2008

Intalniri pe net

Azi am chef sa fac glume pe net.